• Large-Scale Advantage Large-Scale Advantage

    Kauntungan Skala Gedhe

    Chenli mantep banget manawa pangembangan minangka prinsip mutlak. Kita njupuk pasar minangka pedoman, kanthi profesi ningkatake kauntungan sing kompetitif, dene keuntungan profesional sing paling penting perwujudan sacara langsung lan tingkat paling dhuwur.Waca Luwih
  • Technical Advantage Technical Advantage

    Keuntungan Teknis

    Usaha kerjasama kita ndadekake kita luwih gedhe. Chenli ngupayakake akeh wong sing duwe bakat sing profesional babagan riset, manajemen lan pasar. Kabeh wong duwe hak sing cocog kanggo ngundhakake potensiale. Sing njamin riset perusahaan siji utawa rong produk anyar saben taun.Waca Luwih
  • Qualification Advantage Qualification Advantage

    Keuntungan Kualifikasi

    Chenli wis entuk sertifikat ISO9001, CE, GS, CCS, sing ora umum ing industri sing padha. Kangge asuransi PICC kita duwe jaminan tanggung jawab produk RMB2000000 saben taun.Waca Luwih

Hebei Chenli Group Co, Ltd

Chenli Group nduwe teknologi produksi lan tim manajemen kualitas tinggi, Sistem manajemen datar modern lan mode operasi proses kontrol kualitas teknologi produksi, wis rampung proses transformasi saka administrasi kontrol dadi kontrol pencegahan.
Sinau luwih lengkap

KAMI KANGGO

Enterprise ngatur tenet
Luwih aman luwih bisa dipercaya Rigging Chenli
Filosofi layanan perusahaan
Klien pancen bener
Konsep ngatur perusahaan
Ngapikake, nduwe keuntungan manajemen majeng industri dhewe, keuntungan teknologi, kauntungan merek, mesthi cocog karo syarat khusus.
Tujuan ngatur perusahaan
Pimpinan rigging inovasi manajemen industri lan inovasi teknologi. Chenli Group gelem mesthi ngadeg ing sampeyan, bakal nggawe para pelanggan merek Chenli duwe bandha ing salawas-lawase.
  • 40

    Taun Pengalaman
  • 100+

    Perusahaan klompok gedhe
  • 50+

    negara lan wilayah
  • Perusahaan aksesoris sing apik

apa Kita Apa

Persiapan kanthi ati-ati, tanpa wates, safety iku King

Cara Pakaryan

  • 1

    Ujian Keuntungan

  • 2

    Teknis Keuntungan

  • 3

    Skala Gedhe Keuntungan

Sling lan fittings

Chenli angkat sling saiki wis dadi perusahaan utama ing China. Lan kita nggawe bengkel skala paling gedhe. Chenli duwe garis produksi lengkap saka bahan mentah nganti produk rampung. Saben pangolahan duwe bengkel bebas, nggawe sling ngangkat, tali ratchet, sabuk towing mobil saka 0.5T nganti 3000T. Kita bisa ngrampungake pesenan gedhe kanthi cepet.

Chenli saiki duwe kabeh peralatan pangujian sing sampurna, sing bisa njamin kualitas sling babak, saka 20T nganti3000T, lan sling webbing, saka 20T nganti 50T.

Ngadhepi krisis Keuangan, saben pelanggan ngupayakake bathi maksimal. Kuantitas pesenan kita mundhak 40% mbandhingake karo taun kepungkur. Pracaya kekuwatane pasangan, percaya karo Chenli.

Angkat clamp

Clamp angkat yaiku jinis alat sing trep banget, bisa nggawe pakaryan supaya luwih gampang ditindakake.Calli ngangkat clamp dadi bawahan menyang pabrik clamping angkat chenli sing dadi pabrik paling wiwitan.Chenli melu jumlah staf staf profesional lan kualitas serep lan layanan njamin staf sing dheweke duwe kahanan lan keamanan sing luwih apik. Kawat pengangkat Chenli menang reputasi apik ing Pearl River Delta, Wilayah Delia Yangzi, Wilayah Timur Laut kanthi rasio rega kinerja sing dhuwur. Yen supplier barang rigging sing ditemtokake, kita netepake hubungan bisnis dawa karo Grup Shougang, Sino-petro.Recently chenli wis riset anyar produk: ngangkat lampu jinis SVC, troli, pulleys.Kita wis nyedhiyakake layanan OEM kanggo Jepang, Finland dll.

Chenli mesthi ngupayakake keamanan lan kualitas produk, lan ngelingake pangguna ing proses panggunaan menehi perhatian marang safety.

Angkat chain

Rantai kekuatan tinggi Chenli, kita bisa ngasilake chain gandheng, ngangkat (nyisiting), rantaian tambang, rantai kewan, rantai ganti rugi, rantai ban lan rantai dilapisi plastik lan sapiturute meh 300 jinis, sing digunakake digunakake kanthi macem-macem tujuan kayata ngangkat, nglayang , hauling, packing, mine, taman lsp.

Chenli ngasilake jinis chain, sing digawe saka baja wesi karbon-rendah. Dheweke duwe ciri yen anti-impact, kapasitas loading, duktilitas, elongation.

Chenli G80chain ketemu karo DIN5687, DIN5688, standar Jerman, ISO3076. Kita bisa ngolah lumahing miturut kabutuhan pelanggan.

Angkat rigging

Kita ora golek skala sing apik banget. Kita ora ngetrapake jumlah pesenan, tulus, kanthi ati-ati kanthi ati-ati, inovasi, presisi, jabatan fungsi lan rega sing dhuwur banget, entuk reputasi apik ing pasar. Kita bakal terus mbuktekake produk berkualitas tinggi, nyoba luwih khusus, lan kita bakal nyekel tangane karo para pelanggan sing padha menyang arah sing padha, entuk prestasi sing luwih gedhe.

Rigging lan ngangkat peralatan lengkap

Peralatan mekanik subordinate kanggo pabrik anyar Chenli, Iki nemokake ing tengah baja palsu, propinsi hebei. Kita melu insinyur sing wis pengalaman pirang-pirang dekade minangka penasehat teknis kita. Langkah-langkah nggawe produsen peralatan mekanik. Saka saben gambar menyang cat, kita nganggep saben langkah kanthi ketat. Produk kasebut luwih praktis lan duwe rega kompetitif mote, sing akeh banget tatanan. Ing taun sing padha kita ngasilake lan adol 87 set mesin mesin tali. Peralatan peralatan mekanik Chenli wis digunakake ing departemen sing beda lan diekspor menyang Malaysia, Singapura, Iran, India dll.

  • Sling lan fittings

  • Angkat clamp

  • Angkat chain

  • Angkat rigging

  • Rigging lan ngangkat ...